Παοκ Ολυμπιακοσ 3-2 / Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν!

Παοκ Ολυμπιακοσ 3-2 / Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν!. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Ο παοκ παίζει την καλητερη μπάλα και αν όχι την ποιο καθαρή από τις ποιο καθαρές ιανουαρίοσ 2021 στις 13 παίζουμε με ολυμπιακό αν χάσουμε όλοι θα βρίζουν τον παοκ και θα τον λένε αχρηστο αλλά δεν μας καίγεται καρφί αλλά αν. *από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Όλο το ρεπορτάζ από τον γιώργο μίνο και τον μπάμπη παπάζογλου και σχολιασμός από τον γιάννη οκκά του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό στην τούμπα για την 20ή αγωνιστική της super league, στην αθλητική κυριακή. Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν!

Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Ο δικέφαλος πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι που αξιοποίησε ο πέλκας, ενώ ο γιαννούλης αποβλήθηκε στο 85' για σκληρό. Τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα 12 λεπτά, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα. Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄. Λεπτό προς λεπτό ζωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24.

Το 3-2 του ΠΑΟΚ με τον Πέλκα (vids) | Protathlima.com
Το 3-2 του ΠΑΟΚ με τον Πέλκα (vids) | Protathlima.com from protathlima.com
Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο δικέφαλος πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι που αξιοποίησε ο πέλκας, ενώ ο γιαννούλης αποβλήθηκε στο 85' για σκληρό. 8 μήνες ago pireasnow newsroom. Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Λεπτό προς λεπτό ζωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24.

8 μήνες ago pireasnow newsroom.

Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν! Ο μπουχαλάκης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο ανδρούτσος σούταρε με τη. Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Όλο το ρεπορτάζ από τον γιώργο μίνο και τον μπάμπη παπάζογλου και σχολιασμός από τον γιάννη οκκά του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό στην τούμπα για την 20ή αγωνιστική της super league, στην αθλητική κυριακή. *από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Ο δικέφαλος πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι που αξιοποίησε ο πέλκας, ενώ ο γιαννούλης αποβλήθηκε στο 85' για σκληρό. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. 8 μήνες ago pireasnow newsroom. Στο +23 ο ολυμπιακός, μαθηματικά δεύτερος ο παοκ στιγμιοτυπα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο παοκ παίζει την καλητερη μπάλα και αν όχι την ποιο καθαρή από τις ποιο καθαρές ιανουαρίοσ 2021 στις 13 παίζουμε με ολυμπιακό αν χάσουμε όλοι θα βρίζουν τον παοκ και θα τον λένε αχρηστο αλλά δεν μας καίγεται καρφί αλλά αν.

Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Λεπτό προς λεπτό ζωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1974 - 75 » Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΟΛΕΓΙΟ ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1974 - 75 » Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΟΛΕΓΙΟ ... from alithinihistoria.files.wordpress.com
Ο μπουχαλάκης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο ανδρούτσος σούταρε με τη. Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Στο +23 ο ολυμπιακός, μαθηματικά δεύτερος ο παοκ στιγμιοτυπα. Λεπτό προς λεπτό ζωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Όλα τα αθλητικά νέα του ολυμπιακου πειραιώς από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Όλο το ρεπορτάζ από τον γιώργο μίνο και τον μπάμπη παπάζογλου και σχολιασμός από τον γιάννη οκκά του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό στην τούμπα για την 20ή αγωνιστική της super league, στην αθλητική κυριακή. 8 μήνες ago pireasnow newsroom.

*από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι με τον παοκ. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Στο +23 ο ολυμπιακός, μαθηματικά δεύτερος ο παοκ στιγμιοτυπα. Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄. Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν! Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Ο μπουχαλάκης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο ανδρούτσος σούταρε με τη. 8 μήνες ago pireasnow newsroom.

Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα 12 λεπτά, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Όλο το ρεπορτάζ από τον γιώργο μίνο και τον μπάμπη παπάζογλου και σχολιασμός από τον γιάννη οκκά του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό στην τούμπα για την 20ή αγωνιστική της super league, στην αθλητική κυριακή.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2... Επική ανατροπή με πρωταγωνιστή τον ...
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2... Επική ανατροπή με πρωταγωνιστή τον ... from www.iapopsi.gr
*από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι με τον παοκ. Λεπτό προς λεπτό ζωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα 12 λεπτά, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα. Ο παοκ παίζει την καλητερη μπάλα και αν όχι την ποιο καθαρή από τις ποιο καθαρές ιανουαρίοσ 2021 στις 13 παίζουμε με ολυμπιακό αν χάσουμε όλοι θα βρίζουν τον παοκ και θα τον λένε αχρηστο αλλά δεν μας καίγεται καρφί αλλά αν. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Ο δικέφαλος πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι που αξιοποίησε ο πέλκας, ενώ ο γιαννούλης αποβλήθηκε στο 85' για σκληρό.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι με τον παοκ. Ο μπουχαλάκης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο ανδρούτσος σούταρε με τη. Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Ο δικέφαλος πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι που αξιοποίησε ο πέλκας, ενώ ο γιαννούλης αποβλήθηκε στο 85' για σκληρό. 8 μήνες ago pireasnow newsroom. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). *από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Λεπτό προς λεπτό ζωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα 12 λεπτά, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα. Ο παοκ παίζει την καλητερη μπάλα και αν όχι την ποιο καθαρή από τις ποιο καθαρές ιανουαρίοσ 2021 στις 13 παίζουμε με ολυμπιακό αν χάσουμε όλοι θα βρίζουν τον παοκ και θα τον λένε αχρηστο αλλά δεν μας καίγεται καρφί αλλά αν.

Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! παοκ ολυμπιακοσ. Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν!

Post a Comment

0 Comments

close